Archief

Met het archief van Kiekeboe kan je de mooiste momenten van Merho en de familie Kiekeboe herbeleven.

We geven je een blik in ons persarchief maar ook via uitgebreide fotoreportages en onze video's kan je even teruggaan in de tijd!

Veel plezier!

 

Video-archief

10 mei 2010

Bekijk de reclamespot van de Kiekeboes!

De stripreeks die ooit Kiekeboe heette, heet vanaf album 125 Vrouwen komen van Mars, De Kiekeboes. En dat is niet de enige verandering.

Vanaf nu verschijnen De Kiekeboes op een A4-formaat. Dit is iets groter dan de vorige albums.

Volledig overzicht »


Foto-archief

11 mei 2010

Sfeerbeelden persconferentie De Kiekeboes

Maandag 10 mei 2010 maakten Standaard Uitgeverij en Merho bekend dat één van Vlaanderens populairste stripreeksen Kiekeboe er vanaf nu wat anders uit zal zien. Na 33 jaar, 124 titels en 25 miljoen verkochte albums is het tijd om deze moderne stripreeks in een hedendaagser kleedje te stoppen.

Het formaat van de strip wordt groter, A4-formaat! Marcel, Charlotte, Fanny en Konstantinopel ruilen hun bekende kledij voor een hippere outfit! En bovendien heet de reeks vanaf nu De Kiekeboes!

Volledig overzicht »


Pers-archief

03 juni 2010

Ketnet viert vaderdag met gastrol in De Kiekeboes

Kinderen kijken op naar hun papa. Hij is sterk en slim, leest spannende verhalen voor, speelt en ravot erop los. Papa is een held voor hen. En dankzij Ketnet misschien ook eventjes een echte stripheld! Naar aanleiding van vaderdag op zondag 13 juni roept Ketnet kinderen op om hun vader te promoten als de ideale stripheld. Eén gelukkige papa wordt door striptekenaar Merho van De Kiekeboes in één prentje vereeuwigd als stripheld. Een origineel geschenk voor vaderdag!

Kinderen die dromen van een papa als stripfiguur, bezorgen de Ketnetwrappers een leuke foto van hun papa en sommen drie redenen op waarom hun vader een stripheld moet worden. Kinderen kunnen meedoen vanaf vandaag tot 13 juni. Op vaderdag zelf, zondag 13 juni, tussen 9.00 en 11.30 uur verklappen de Ketnetwrapper en Merho welke papa in een album van De Kiekeboes zal opduiken. Striptekenaar Merho is nog volop bezig met een nieuw album, en zal daarom als voorlopig cadeau een mooie schets meegeven. In de loop van 2011 verschijnt dan een nieuw album van De Kiekeboes met een prent van de heldhaftige winnaar van deze vaderdagactie.

Oproep aan alle kinderen!

Zie jij jouw papa als een stripheld verschijnen in een album van De Kiekeboes? Schrijf je dan vanaf vandaag in via Ketnet.be met een foto en drie redenen waarom waar jouw vader als stripheld vereeuwigd moet worden. Meedoen kan tot 13 juni. Uit de shortlist kiest striptekenaar Merho de winnaar.

Persbericht Ketnet

http://www.ketnet.be

Volledig overzicht »


NU TE KOOP

Dagstrip

Elke dag een nieuwe strook ! Lees mee in de dagstrip.