Nieuws

« »

18 September 2014

Nieuwe dagstrip: Bing Bong

Elke dag een nieuwe strook uit het album Bing Bong.

Nu in de dagstrip: http://www.dekiekeboes.be/nl/dagstrip/

... Lees meer


16 September 2014

Album 140 - Bubbelspel ligt nu in de winkel!

Een warme zomer zorgt voor verhitte gemoederen: de operatoren Tinkeltel en Bubbelbel zijn in moordende concurrentiestrijd verwikkeld. Nonkel Vital schiet met scherp op de aannemers die zijn huisje willen platgooien voor een ringweg. En tussen al die heethoofden door krijgt het dorp van De Kiekeboes te maken met een ware inbrakenplaag...

... Lees meer


05 August 2014

Nieuwe blog: Borge & Borgen

Wonderful wonderful Copenhagen! Danny Kaye zong het in de film Hans Christian Andersen. Volkomen terecht. Kopenhagen is een zeer aangename stad. Zeker zoals ik ze zag, bij uitzonderlijk prachtig weer. Gelukkig wordt de koele Carlsberg er geserveerd in grote glazen. Een paradijs ook voor liefhebbers van design. Maar net zoals de rest van Scandinavië is de stad ontzettend duur. De aanleiding om een plek te bezoeken, is bij mij vaak gelinkt aan één van mijn helden. In het geval van Kopenhagen waren het er zelfs twee: Borge en Borgen.

... Lees meer


01 July 2014

Belgische stripfiguren voor het eerst bijeen in een indoorpark

Antwerpen 27 juni - Voor het eerst in de geschiedenis worden Belgische stripfiguren samengebracht in een permanent park. Antwerpen heeft de primeur. Op een unieke locatie, namelijk in het centraal station, zal eind 2015 een indoor thema- en belevingspark verrijzen: Comics Station Antwerp.

... Lees meer


« »

NU TE KOOP

Dagstrip

Elke dag een nieuwe strook ! Lees mee in de dagstrip.