Nieuws

« »

05 August 2014

Nieuwe blog: Borge & Borgen

Wonderful wonderful Copenhagen! Danny Kaye zong het in de film Hans Christian Andersen. Volkomen terecht. Kopenhagen is een zeer aangename stad. Zeker zoals ik ze zag, bij uitzonderlijk prachtig weer. Gelukkig wordt de koele Carlsberg er geserveerd in grote glazen. Een paradijs ook voor liefhebbers van design. Maar net zoals de rest van Scandinavië is de stad ontzettend duur. De aanleiding om een plek te bezoeken, is bij mij vaak gelinkt aan één van mijn helden. In het geval van Kopenhagen waren het er zelfs twee: Borge en Borgen.

... Lees meer


01 July 2014

Belgische stripfiguren voor het eerst bijeen in een indoorpark

Antwerpen 27 juni - Voor het eerst in de geschiedenis worden Belgische stripfiguren samengebracht in een permanent park. Antwerpen heeft de primeur. Op een unieke locatie, namelijk in het centraal station, zal eind 2015 een indoor thema- en belevingspark verrijzen: Comics Station Antwerp.

... Lees meer


12 June 2014

Dagstrip

Vanaf vandaag vind je in de dagstrip elke dag een nieuwe plaat uit het album De Pili Pili pillen!

Neem snel een kijkje: http://www.dekiekeboes.be/nl/dagstrip/

... Lees meer


14 May 2014

Music Maestro

De nieuwe special van de Kiekeboes ligt nu in de winkel!

Hoewel De Kiekeboes een reeks op papier is, zit er verbazingwekkend veel muziek in! Met albums als Havana Gilla, Lang zullen ze leven en Vrolijke vrolijke vrienden tonen de familieleden dat ze flink wat noten op hun zang hebben. Voeg daarbij nog een hoop spelletjes en artikels en deze vijfde special van de Kiekeboes klinkt als muziek in de oren!

... Lees meer


« »

NU TE KOOP

Dagstrip

Elke dag een nieuwe strook ! Lees mee in de dagstrip.