Nieuws

« »

24 February 2014

Nieuwe blog: Miami-Lima 6: Even naar

Na nog een dag op zee, bereiken we Equador, genoemd naar de equator, de evenaar die we midden in de nacht passeerden. De eerste stop is Manta, wat betekent ‘Huis van de vis’. Manta afficheert zich dan ook als wereld hoofdstad van de tonijnvangst. Een grappig standbeeld toont een reuze exemplaar boven op een blik tonijn.

... Lees meer


21 February 2014

Nieuwe blog: Miami-Lima 5: The sailor of Panama

Er zijn van die locaties die al jaren op mijn verlanglijstje staan. Het Paaseiland, bijvoorbeeld. Maar dat ligt zo ver van alles af, dat ik er waarschijnlijk nooit zal geraken. Zo droomde ik er ook al lang van om door het Panama kanaal te varen. Waarom? Komt het door de mythische Panama hoed? Of ligt het aan de film The Tailor of Panama? Vandaag is het eindelijk zover.

... Lees meer


19 February 2014

Nieuwe blog: Half-man en volle vrouw

Het leuke aan cruisen is dat je niet van hotel naar hotel hoeft te reizen en niet telkens moet in- en uitpakken. Nee, je hotel brengt je op je bestemming. Of zoals men in de promotekst noemt: ‘Your home far away from home.’

... Lees meer


17 February 2014

Nieuwe blog: Miami-Lima 3: Barbie en Ken

De Nederlandse Antillen. Curaçao en Aruba. Een gebied waar ik me totnutoe weinig kon bij voorstellen. Een stukje exotisch Nederland in de Caraïben.

... Lees meer


« »

NU TE KOOP

Dagstrip

Elke dag een nieuwe strook ! Lees mee in de dagstrip.